Murat Özyeğin yeniden başkan seçildi

Endeavor Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin yeniden seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Etkin Girişimci Destekleme Derneği (Endeavor) Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin yeniden seçildi.  

Endeavor açıklamasına göre, sürdürülebilir ekonomik kalkınmayı desteklemek amacıyla ümit vadeden yarının büyük işletme sahiplerini, etkin girişimcileri seçip onlara yol göstererek ivme kazandıran ve küresel bir hareketin yerel önderliğini yapan Endeavor Türkiye'nin güncel faaliyetlerini ve gelecek hedeflerini paylaşmak üzere, Endeavor 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. 

Girişimcilik ekosisteminin içinde maddi sermayenin gelişmesinde manevi sermayenin kritik bir faktör olduğu sloganıyla yola çıkan Endeavor'ın Olağan Genel Kurulu, tüm üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Genel Kurul'un ardından yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Murat Özyeğin seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kurttepeli ve Sayman ise Selçuk Yorgancıoğlu oldu. 

18 kişilik 2015-2016 dönemi Yönetim Kurulu üyeleri tam listesi, beş Kurucu Üye Murat Özyeğin (Başkan), Ali Koç, Özcan Tahincioğlu, Suzan Sabancı Dinçer, Vuslat Doğan Sabancı, önceki dönemden devam eden dokuz üye ise sırayla, Alp Saul, Bülent Çelebi, Cansen Başaran Symes, Ebru Özdemir, Emre Kurttepeli, Hayri Çulhacı, Işık Keçeci Aşur, Selçuk Yorgancıoğlu, Sina Afra ve yeni katılan dört üye Cem Topçuoğlu, Emre Zorlu, Fady Jameel ve Nevzat Aydın oldu. 

Genel Kurul'un ardından Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin ve Endeavor Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı Endeavor Ağı buluşması gerçekleşti.