MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısı Elazığ'da yapılacak

Yarınki toplantıya 200 firma temsilcisi katılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ELAZIĞ - MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı yarın Elazığ'da yapılacak.

MÜSİAD Elazığ Şube başkanı Avukat İbrahim Gök, düzenlediği basın toplantısında, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'ın yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı müsteşarı İsmet Yılmaz ile KOSGEB başkanı Mustafa Kaplan'ın da toplantıya katılacağını söyledi.

MÜSİAD'ın yurt içi ve yurt dışındaki temsilcileriyle geniş bir aile olduğunu, bunun da Türkiye ekonomisine ciddi katkılarının olduğunu zaman zaman dile getirdiklerini ifade eden Gök, "inşallah bu aile fertlerini yarından itibaren Elazığ'da ağırlama fırsatını bulacağız. Ayrıca KOSGEB'in yeni atanan başkan vekili Mustafa Kaplan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Yılmaz bizlerle beraber olacak" dedi.

İlin sorunlarını il dışından gelen misafirlere anlatma, sorunlara çözüm bulma yönünde görüşmeler yapacaklarını ifade eden Gök, kentin turizm merkezi olma yolunda bir potansiyele sahip olduğunu ve bunu yetkililere anlatacaklarını söyledi.

KOSGEB üyesi yaklaşık 200 firma temsilcisini katılacağı toplantı yapılacağını bildiren Gök, "Toplantılarda yurt içinden ve yurt dışından gelen MÜSAD'lı iş adamlarımızı, buradaki iş adamlarımızla buluşturacağız. Bu çok önemli. Elazığ'ın yatırım imkanlarını yeraltı ve yerüstü özelliklerini, kente yapılabilecek yatırımları, kentin genel özellikleri bu toplantılarda konuşulacak" diye konuştu.