Nilüfer Turizm'den öğretmenlere yüzde 25'lik indirim

Tüm öğretmen ve öğretim üyelerine 24-30 Kasım arasında tüm hatlarda, herhangi bir sefer, saat ve koltuk sınırlaması getirilmeden indirim uygulanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Nilüfer Turizm, "Öğretmenler Günü" nedeniyle 24-30 Kasım tarihlerinde seyahat edecek tüm öğretmen ve öğretim üyelerine yüzde 25 indirim uygulayacak.

Nilüfer Turizm'den yapılan yazılı açıklamada, "Öğretmenler Günü" dolayısıyla 24-30 Kasım tarihlerinde yolculuk yapacak tüm öğretmen ve öğretim üyelerinin yüzde 25'lik indirimden yararlanacakları belirtildi. Açıklamada, indirimin Nilüfer Turizm'in hizmet verdiği tüm hatlarda, herhangi bir sefer, saat ve koltuk sınırlaması getirilmeden uygulanacağı bildirildi. 

Öte yandan, Nilüfer Turizm Genel Müdürü Şerif Eren de bir mesaj yayımlayarak "Artıbilet" üyesi öğretmenlerin "Öğretmenler Günü"nü kutladı. Eren, mesajında şunları kaydetti: 

"Amacı ticari olmayan bu uygulamamızın, çok özel, çok yüce, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın bir mesleğin sahiplerine, eli öpülesi öğretmenlerimize teşekkürümüz olarak algılanmasını istiyoruz."