O gün en çok akıllı telefon tercih edildi

Kliksa, Sevgililer Günü'nde satın alınan ürünleri ve sevgililerin hediye seçimlerini açıkladı. Sevgililer Günü'nde en çok akıllı telefon tercih edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sabancı Topluluğu'nun e-ticaret platformu Kliksa verilerine göre Sevgililer Günü'nde en çok akıllı telefon tercih edildi. 

Kliksa, Sevgililer Günü'nde satın alınan ürünleri ve sevgililerin hediye seçimlerini açıkladı. Kliksa verilerine göre, Sevgililer Günü'nde en çok akıllı telefon, televizyon, kol saati, parfüm ve tablet bilgisayar tercih edildi. En çok hediye alınan iller ise İstanbul, Ankara ve İzmir oldu. Bu 4 büyük ili sırasıyla Kocaeli, Bursa, Konya, Antalya, Adana, Gaziantep ve Mersin izledi.  

Verilere göre bu yıl kadınlar geleneği bozarak, hediye etmek üzere parfüm yerine akıllı telefon ve bilgisayarları tercih etti. Erkeklerin ilk tercihi ise akıllı telefon oldu. Kadınların diğer tercih öncelikleri arasında kişisel bakım ve kozmetik ürünleri, saat ve gözlük yer aldı. Erkekler akıllı telefonun ardından, televizyon, kol saati, parfüm ve dizüstü bilgisayarlara rağbet gösterdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir