OPET'ten akaryakıt alan mil kazanacak

Türk Hava Yolları ve OPET, ortak mil kampanyası başlattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY) ve OPET, tarafından başlatılan ortak mil kampanyasıyla, OPET'ten, OPET Kart veya diğer parolu kartlarla akaryakıt ve otogaz alışverişi yapanlar, Miles&Smiles hesaplarına mil kazanarak bedava uçabilecek.

Kampanyanın başlaması nedeniyle Airport Otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan THY Genel Müdürü Temel Kotil, bugün Türkiye'nin iki büyük markası THY ve OPET'in ortak mil kampanyasını başlattıklarını kaydetti.

THY'nin, yıllık 26 milyon yolcu ve her yıl yaklaşık yüzde 15 büyüyen yapısıyla Avrupa'nın lider hava yolu şirketi olduğunu ifade eden Kotil, yapılan ortak mil anlaşması ile OPET'ten akaryakıt alan Miles&Smiles kartı sahiplerinin uçuş mili, THY'nin de yeni yolcular kazanacağını kaydetti.

Kotil, THY'nin 1.7 milyon Miles&Smiles kart üyesi bulunduğunu, bu üyelerin sayısının her yıl arttığını belirterek, şöyle dedi:

''OPET'ten, Opet Kart ve tüm parolu kartlarla akaryakıt ve otogaz alan Miles& Smiles üyeleri, her 1 TL'lik alışverişleri için 1 bonus mili kazanacaklar. OPET'ten yaptıkları harcama ile kazandıkları bedava milleri gidiş-dönüş veya tek yön uçuşlarda kullanarak, diledikleri yere bedava uçabilecekler. OPET'i de diğer büyük ortaklarımız arasına kattığımız için büyük bir heyecan duyuyoruz. Miles&Smiles üyelerimiz OPET'ten yaptıkları alışverişler ile kazandıkları millerle THY ve Star Alliance üyesi havayollarının uçuşlarında ödül bilet kazanabilecekler. İki taraf için de kazan kazan bir anlaşma oldu, hayırlı olsun diyorum.''

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca da THY ile yapılan işbirliğinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, ''OPET olarak, ürün ve hizmet kalitemizin yanı sıra, müşterilerimize fayda sağlayacak kampanyalara da önem veriyoruz. Şimdi de OPET Kart ve diğer parolu kart sahibi müşterilerimize önemli bir ayrıcalık sağlamak için THY ile iş birliği yaptık. Bu kampanyaya katılan OPET Kart ve tüm parolu kart sahipleri 1 TL'ye 1 mil kazanarak mil biriktirecek ve bedava uçma avantajını kullanabilecek'' diye konuştu.

Cüneyt Ağca, OPET'in müşterilerine her zaman ilave avantajlar sunduğunu belirterek, ''3.5 milyon OPET Kart üyemiz var. Şimdiye kadar uygulanan tüm OPET kampanyaları gibi 1 TL'ye 1 mil kampanyasının da yoğun ilgi görmesini bekliyoruz'' dedi.

2011 yılı sonuna kadar devam edecek

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kotil, bir gazetecinin ''THY ile Opet'in Air Opet adında ortak şirket kurma çalışmaları olduğu ifade ediliyor. Bu çalışmalar hangi aşamada?'' sorusu üzerine ''Şu anda ortak mil anlaşmasına odaklanmak istiyoruz'' dedi.

Cüneyt Ağca da aynı soruya ''şirketle ilgili işlemler devam ediyor. Belki daha sonra detayını sizlerle paylaşırız'' yanıtını verdi.

Ağca, bir başka soru üzerine THY-OPET ortak mil anlaşmasının 2011 yılı sonuna kadar devam edeceğini ve kart sahiplerinin akaryakıt aldıkça mil kazanacaklarını söyledi. Temel Kotil de soru üzerine kampanyanın yüz binlerce kişiye ulaşacağına inandığını belirtti.        

Basın toplantısında, OPET Kart kullanarak Miles&Smiles hesaplarına mil kazanmanın avantajını anlatan, Özer Feyzioğlu'nun yönettiği ve Yavuz Seçkin'in rol aldığı TV reklam filmleri de gösterildi. Reklam filminin bu akşam yayına gireceği bildirildi.

Kampanyaya katılım

OPET müşterilerinin kampanyaya katılmak için birer boşluk bırakarak THY, OPET Kart veya parolu kart numarası (16 haneli) ve Miles&Smiles TK numarasını yazıp, (532 444 67 38) numaraya SMS ile göndermesi ve sisteme kaydolması gerekiyor.