Osram Türkiye'ye üstün başarı ödülü

Şirket, sıra dışı ciro artışından dolayı Sales Force kategorisinde üstün başarı ödülüne layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - OSRAM Türkiye, Türk piyasasında ulaştığı pazar payı ve ciro artışından dolayı "Sales Force" kategorisinde üstün başarı ödülü verildi.

OSRAM Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl "2010 Yılına Hazır Olmak" başlığı altında düzenlenen OSRAM'ın Avrupa Ofisleri buluşmasına 33 Avrupa ülkesinden toplam 170 OSRAM temsilcisi katıldı. Avrupa ülkelerindeki OSRAM temsilciliklerinin gelecek stratejilerini ele aldıkları Avrupa Kick-Off Toplantısında ayrıca üstün başarı gösteren ülke temsilcilerine ödül verildi.

European Sales Awards ödüllerinin dağıtıldığı gecede OSRAM Türkiye, Türk piyasasında ulaştığı pazar payı ve "sıra dışı" ciro artışından dolayı Sales Force kategorisinde üstün başarı ödülüne layık görüldü.

OSRAM CEO'su Martin Goetzeler, konuyla ilgili olarak OSRAM'ın küresel bir oyuncu olarak dünya genelinde 41 binden fazla çalışanının bulunduğunu ve 17 ülkedeki 48 üretim merkezi ile 150'den fazla ülkede faaliyet gösterdiği söyledi. Goetzeler, bu ülkeler arasında Türkiye'nin, OSRAM'ın büyüme stratejisinde önemli bir yeri olduğunu kaydetti. Ödüle ilişkin bir açıklama yapan OSRAM Türkiye Genel Müdürü Erol Kırılmaz ise şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıllarda, ciromuzu çift haneli rakamlarla artırdık. Orta vadede ise ciromuzu ikiye katlamak istiyoruz. Burada enerji tasarruflu lambalar önemli bir rol oynuyor. Hedefimiz Türkiye;deki 18 milyon hanede enerji tasarruflu ampul kullanımı artırmak ve bu yolla hem enerji tasarrufu yapılmasını, hem de karbondioksit salınımın azaltılmasını sağlamak."