Otokoç, Kütahya tesisini açtı

Tesiste Ford ve Fiat markalı araçlar için iki ayrı showroom, tek servis var

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

KÜTAHYA - Otokoç Otomotiv tarafından Ford ve Fiat müşterilerine hizmet verilmesi amacıyla Kütahya'da kurulan tesis hizmete girdi.

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Cenk Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Kütahya'nın, İç Anadolu, Ege ve Marmara bölgeleri arasında geçiş noktası olması nedeniyle önemli bir il olduğunu belirtti.

Otomotiv alanındaki yatırımlar yeterli olmadığı için Ford ve Fiat müşterilerinin, servis hizmeti alabilmek için Eskişehir veya Afyonkarahisar'a gitmek durumunda kaldığını ifade eden Çimen, şunları kaydetti:

"Kütahya'nın en modern tesisini açtık. Tüm Ford ve Fiat sahiplerini çevre illere gitme zahmetinden kurtarıp, Otokoç ve Birmot'un hizmet kalitesiyle tanıştırmaya geldik. 90 metre ön cepheli Kütahya tesisimizde, 4 bin 900 metrekare arazide 900 metrekare kapalı alanda faaliyet gösteriyoruz. Otomotivle ilgili tüm çözümleri tek çatı altında sunuyoruz.

Aynı tesis çatısı altında tamamıyla Ford ve Fiat standartlarına uygun iki ayrı show room ve tek servisle hem Ford hem Fiat müşterilerine hizmet vererek yeni bir modeli ilk kez Kütahya'da uyguluyoruz. Yaptığımız iş tam anlamıyla bir hizmet işi. Bu mükemmel tesiste, son teknolojinin kullanıldığı servis ekipmanları ve son derece deneyimli satış ve servis ekibimizle müşterilerimizin ihtiyaçlarına her zaman olduğu gibi hızlı ve etkin bir şekilde cevap veriyor olacağız."

Çimen, Türkiye'deki tesislerinde 176 bin metrekare kapalı, 254 bin metrekare açık olmak üzere toplam 430 bin metrekare alanda faaliyetlerini sürdürdüklerini duyurdu.