Otomotiv Sanayicileri İstanbul'da buluşacak

Uluslararası Otomotiv Sanayicileri Birliği yıllık olağan Genel Kurul Toplantısı 1-2 Kasım'da İstanbul'da yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME



İSTANBUL - Otomotiv Sanayi Derneği'nin (OSD) aktif üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğu Uluslararası Otomotiv Sanayicileri Birliği (OICA), yıllık olağan Genel Kurul Toplantısı için İstanbul'da bir araya gelecek.
OSD tarafından yapılan açıklamada, küresel sanayinin temsilcilerinin 1-2 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantıda "Dünya Otomotiv Sanayinin Gelecek 10 Yılı"nı değerlendireceği belirtildi.
Toplantıya, Amerika, Almanya, Güney Kore, Fransa, Japonya, İngiltere, Hindistan, Çin gibi lider üretici ülkelerin temsil edildiği ALLIANCE, VDA, ANFIA, KAMA, CCFA, JAMA, SIAM, CAAM gibi önemli otomotiv sanayi derneklerinin üst düzey yöneticileri katılacak.


25 ülkeden 45 temsilci katılacak

Yaklaşık 25 ülkeden 45 temsilcinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan toplantıda tüm ülke temsilcileri, "Ekonomik gelişmeler ve ülke stratejileri", "Dünyada tüketici tercihlerinin değişimi" ve "Dünyada bireysel ulaşım ve gelecek 10 yıl içinde karşılaşılacak riskler ve fırsatlar" konu başlıklarında görüşlerini ve değerlendirmelerini paylaşacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir