Outlet Mücevher Fırsat Günleri sürüyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Sereks Fuarcılık tarafından Harbiye Askeri Müze'de düzenlenen ve yüzde 50'ye varan indirimler sunulan "Outlet Mücevher Fırsat Günleri" 10 Şubat'a kadar ziyaret edilebilecek.
 
Sevgililer Günü öncesinde gerçekleştirilen, 41 firmanın yer aldığı "fırsat günleri", üreticiyi nihai tüketiciyle buluşturuyor. Firmalar, pırlanta, elmas, altın, gümüş ve saat ürünlerini, etkinliğe özel çeşitli kampanyalar ve indirimlerle satışa sunuyor.
 
Fuarın en pahalı ürünü, üzerinde 170 karat civarında zümrüt, 20 karat civarında elmas bulunan el yapımı gerdanlık. Fiyatı 500 bin lira olan gerdanlık, etkinliğe özel olarak 300 bin liradan satılmayı bekliyor. Ziyaretçilerin bazıları gerdanlıkla hatıra fotoğrafı çektirmeyi tercih ediyor.
Firmanın safir, zümrüt, yakut, elmas ve pırlanta tasarımları içeren "Günde 2 liraya elmas" kampanyası da ziyaretçilerden rağbet görüyor. Ürünlerin mağaza fiyatları 2 bin-2 bin 500 lira iken, ürünler etkinlikte 750-800 liraya satılıyor.
 
29,90 liraya pırlanta taşlı gümüş kolye
Figaro firması, organizasyona özel olarak, tanıtım amaçlı 29,90 liraya, üzerinde 1 karatlık pırlanta taşı bulunan altın kaplama gümüş kolyeyi ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.
Tekin Seyrekoğlu firması da organizasyona özel olarak üretilen beyaz altın, swarovski taştan oluşan "tek taş" yüzüğü 89 liraya, Sevgililer Günü'ne özel üretilen kolyeyi de 99 liraya satışa sunuyor. Tek taş yüzük yoğun olarak erkek ziyaretçilerden talep görüyor.
Tekvin Pırlanta, yüzde 50'ye varan indirimin yanı sıra etkinliğe "el ele gelen çiftlere" ayrıca yüzde 10 indirim sağlıyor. Firma ayrıca müşterilere "sürpriz" hediyeler sunuyor.
Roberto Bravo da etkinlik standında yer alan tüm ürünlerinde yüzde 50 indirim uyguluyor.
Özellikle hafta sonu yoğun ilgi beklenen "Outlet Mücevher Fırsat Günleri", 10 Şubat'a kadar ziyaret edilebilecek.