PO ve Volvo'dan işbirliği

POAŞ, yapılan işbirliğiyle potansiyelini genişletmek isteyen filo sahiplerine avantajlar sunmayı amaçlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Çekici ve kamyon alımlarını Volvo'dan yapan şirketler, akaryakıt ihtiyaçlarını Petrol Ofisi'nden (POAŞ) karşıladıkları takdirde, bu iki firmanın işbirliği avantajlarından yararlanacak.

İşbirliğine ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan POAŞ Filo Satışlar Müdürü Bahadır Durusan, 81 ilde, 3 bin 200 bayisi ve bin 100 çalışanıyla, Türkiye'nin dört bir yanına hizmet götüren Petrol Ofisi olarak, taşımacılık sektöründeki müşteriler için üzerlerine düşen görevler olduğuna inandıklarını söyledi.

Bu çerçevede, kamyon üreticilerinden Volvo Kamyon ile enerjilerini birleştirdiklerini anlatan Durusan, potansiyelini genişletmek isteyen filo sahiplerine avantajlar sunmak için güç birliği yaptıklarını belirtti.

"Maliyeti azaltacak"

Bu güç birliğinin, taşımacılık sektörüne ve artan maliyetleri azaltmaya yönelik kolaylıklar sağlayacağını ifade eden Durusan, Petrol Ofisi AutoMatic Filo Yönetimi Sistemleri ve Volvo Kamyon'un işbirliğinden yararlanacak olan filo sahiplerinin, elde edecekleri avantajlar ile yakıt harcamalarını daha tasarruflu olarak gerçekleştireceklerini, araç taksitlerinde özel imkanlara kavuşacaklarını bildirdi.

Müşterilerin, satın alma maliyetlerini azaltmayı hedefleyen bu proje sayesinde, filo sahiplerinin yatırım planlarını ertelemek zorunda kalmayacaklarını dile getirdi.

Filo sahiplerine avantaj sunuluyor

Bu işbirliğinin bir parçasının da Volvo Kamyon araç taksitlerinin düşürülmesi olduğunu anlatan Durusan, "Volvo ile hayata geçirdiğimiz bu işbirliğinin, filosunu genişletmek isteyen sektör oyuncuları için çok büyük avantajlar sunacağına inanıyoruz" dedi.

Volvo Türk Satış Müdürü Volkan Erdoğan ise, Volvo olarak hedeflerinin, müşterilerin sadece araç tedarikçisi olmak değil aynı zamanda bir çözüm ortağı olabilmek olduğunu ifade etti.

Erdoğan, maliyetlerin taşımacılık sektöründe yarattığı olumsuz etkileri uzun süredir gözlemlediklerini anlattı.