PO'dan Toplum Gönüllüleri'yle stratejik ortaklık

Türker: Çalışanlarımıza, bayilerimize ve tüm sosyal paydaşlarına toplum gönüllüsü olmaları yönünde çağrıda bulunacağız

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Petrol Ofisi, Türkiye'nin aydınlık geleceğini temsil eden gençlere ve projelerine destek vermek üzere Toplum Gönüllüleri ile stratejik ortaklık için imza attı.

İmza töreninde konuşan Petrol Ofisi Üst Yöneticisi (CEO) Melih Türker, Türkiye'nin aydınlık geleceğini temsil eden gençlere ve projelerine destek vermek üzere Toplum Gönüllüleri ile stratejik ortaklık yapacaklarını belirtti.

Ulusal ve yerel bazda oluşturulacak projeleri desteklemek üzere TOG ile el ele vereceklerini belirten Türker, "TOG'un gençlerin öncülüğünde toplumsal barış, dayanışma ve değişimi hedefleyen vizyonunu sahipleniyoruz. Yaratacağımız sinerji ile Türkiye'nin her köşesinde toplumun sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri destekleyerek yanında olacağız. Türkiye genelindeki çalışanlarımıza, bayilerimize ve tüm sosyal paydaşlarına toplum gönüllüsü olmaları yönünde çağrıda bulunacağız" diye konuştu.

Petrol Ofisi ve Toplum Gönüllüleri Vakfı uzun dönemli stratejik ortaklığının toplumsal anlamda fayda üretmeye ve kalıcı yarar sağlamaya yönelik olduğunu belirten Türker, Toplum Gönüllüleri ile Petrol Ofisi'nin sosyal ağını buluşturmayı hedeflediklerini, ayrıca yerel ihtiyaca göre gençlerin liderliğinde sivil inisiyatifler oluşturmak ve katılımı yaygın faaliyetler gerçekleştirmek istediklerini anlattı.

Çalışanların katılımı ile oluşturulan bir Toplum Takımı kurmanın da ortak hedefler arasında yer aldığını ifade eden Türker, "Onun için de biz bu ortaklığa 'Gönülden Bağlıyız' sloganı ile giriyoruz" dedi.

Bir gazetecinin, bu stratejik ortaklığa maddi olarak ne kadar katkıda bulunacaklarını sorması üzerine de Türker, "Böyle projelerinin sosyal yönünün daha kapsamlı ve geniş olduğunu düşünüyoruz. Bu projeye bu açıdan bakmak istiyoruz. Rakam söylememiz gerekirse başlangıç için 350 bin dolarla Toplum Gönüllülerinin projelerini destekleyeceğiz" şeklinde konuştu.