"EPDK, enerji sektöründe rekabetin teminatıdır"

EPDK Başkanı Köktaş, EPDK'nın 7. kuruluş yıldönümü resepsiyonunda konuştu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, EPDK'nın enerji sektöründe rekabetin güvencesi olduğunu söyledi.

EPDK'nın 7. kuruluş yıldönümü, Ankara Swissotel'de verilen bir resepsiyonla kutlandı.

Hasan Köktaş evsahipliğindeki resepsiyona, kimi bürokratlar, özel sektör temsilcileri, kimi milletvekilleri ve kurum çalışanları katıldı.

Resepsiyonda konuşan EPDK Başkanı Köktaş, geçen yıl EPDK'nın kuruluş yıldönümüne Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı olarak katıldığını, bu yıl EPDK Başkanı olarak evsahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

EPDK'nın enerji sektöründeki 4 büyük piyasayı düzenlediğini ifade eden Köktaş, her geçen yıl kurumsallaşan kurumun gelecek dönemde sorumluluğunun artarak süreceğini kaydetti.

EPDK'nın daha da güçlenerek, sektörde diyalog ortamını sürdüreceğini vurgulayan Köktaş, "EPDK, enerji sektöründe rekabetin teminatıdır" dedi

Konuşmasının ardından Köktaş, Shell Türkiye Başkanı Canan Edipoğlu, Türkiye LPG Derneği Başkanı Selim Şiper, Elektrik Üreticileri Derneği Başkanı Önder Karaduman ve Gaz Bir Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kazancı ile birlikte 7. yıl pastasını kesti.