Rixos Grand Ankara tanıtıldı

Otelde, kral dairesi, suit ve standart odalar dahil 215 oda ile 430 yatak bulunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - Başkentte mayıs ayında açılan Rixos Grand Ankara Oteli tanıtıldı.

Rixos Grand Ankara Oteli Genel Müdürü Tansel Tercan, tanıtım dolayısıyla verilen yemekte otel yönetimi olarak çalışanların eğitimini büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Çalışanı belirli bir noktaya getirerek turizmi belli bir noktaya getirmek gibi bir amacımız var" dedi.

Büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmanın misyonları arasında yer aldığını dile getiren Tercan, bunu kaybettikleri anda başarılı olamayacaklarını söyledi.

Tercan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tatillerinde konaklamak için Rixos Otellerini tercih ettiğinin hatırlatılması üzerine de "İnsan rahat ettiği yere gider. Bizim siyasi olarak bir ayrımımız yok. 'Kişilere özel hizmet verelim' diye bir mantalitemiz yok" diye konuştu.

Çelikler Yatırım Holding A.Ş tarafından 150 milyon dolara eski Büyük Ankara Oteli'nin yenilenmesiyle yapılan Rixos Grand Ankara Oteli, mayıs ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılmıştı.

Kral dairesi, suit ve standart odalar dahil 215 oda ile 430 yatak, 4 balo ve konferans salonunun yer aldığı otelde, 2 teras bulunuyor.

Devlet başkanlarının ağırlanması için hazırlanmış presidantial suit ve özel suitlere de sahip otelde, 2 konferans salonu ve 9 toplantı odası da hizmet veriyor.