Rusya iç giyim ürünleri ithal edecek

Rusya'da yer alan iç giyim firması, Türkiye'den ithalat yapabileceği firmalar arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tekstil ve konfeksiyon sektörünün dünyada gösterdiği gelişim, çeşitli alt sektörlerin gelişimini de beraberinde getirmiştir. İç giyim ve yatak kıyafetleri sektörü de bu alt sektörlerden biridir.

Dünya da her geçen yl iç giyim ürünleri ticareti artış göstermektedir. Bu sektörde en fazla ihracatı Çin yapmaktadır. Çin' in dünya ihracatındaki payı yüzde 40 olarak hesaplanmaktadır. Hong Kong, Çin'i çok geriden takip ederek dünyada iç giyim ihracatından ikinci sırada yerini almaktadır. Üçüncülükte yer alan Bangladeş'i, dördüncü sırada yer alan Vietnam ve beşinci ülke Hindistan takip etmektedir.

İlk beş büyük ihracatçının ardından Sri Lanka, Almanya, Fransa, Hollanda, Türkiye, Kamboçya ve İtalya diğer önde gelen iç giyim ihracatçı ülkelerindendir.

Rusya' da yer alan iç giyim firması, Türkiye'den iç giyim ithalatı yapabileceği firmalar aramaktadır. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilir, ürün kataloğu ve fiyat listenizi firmaya iletebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331530_womens-underwear-buy-inquiry-from-russia 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir