Sabancı Üniversitesi öğrencileri Hollanda'da CEO'larla buluştu

"CEO'larla Çay Sohbetleri" adı altında yapılan buluşmada, öğrenciler Hollanda'nın finans, endüstri, otomobil gibi sektörlerinin ve politika dünyasının liderleriyle bir araya geldi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Sabancı Üniversitesi Ekonomi İşletme Kulübü öğrencileri, Hollanda'da şirketlerin üst yöneticileriyle (CEO) bir araya geldi.

Sabancı Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "CEO'larla Çay Sohbetleri" adı altında yapılan buluşmada, öğrenciler Hollanda'nın finans, endüstri, otomobil  gibi sektörlerinin ve politika dünyasının liderleriyle bir araya geldi.

Sektörlerinin önde gelen kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin ve politikacıların katıldığı toplantı serisi, 15-19 Haziran tarihleri arasında Hollanda'da gerçekleşti.

15 öğrencinin katıldığı sohbet dizisinin konukları arasında; Hollanda Türk İş Adamları Derneği Başkanı ve Finma B.V. firmasının sahibi Mehmet Soytürk, DLA Piper Hollanda ofisinin yönetici partneri Frans Stibbe, DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Torunoğulları, Amsterdam Üniversitesi İşletme Bölümü Koordinatörü Dr. G. Tsvi Vinig, Hollanda Endüstri ve İşveren Federasyonu (VNO-NCW) Başkanı Bernard Wientjes, AkzoNobel Üst Yöneticisi (CEO) Hans Wijers, Hollanda'da 2008 Yılının Yükselen Girişimcisi Ödüllü Mark Wegh, Euronext Amsterdam Borsası Başkanı Joost Van Der Does Willebois, ING Bank Başekonomisti Maarten Leen, Feyenoord Rotterdam Futbol Kulübü Direktörü Eric Gudde, Mercedes-Benz Hollanda Üst Yöneticisi (CEO) Winfried Blum, KLM Havayolları İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Wim Kooijman ve KLM Havayolları Kurumsal Yönetim ve Eğitim'den Soumlu Başkan Yardımcısı Marcel Van Leeuwen gibi isimler yer aldı.