Sevgililer gününde ikinci kişi 1 euroya uçacak

Türk Hava Yolları, Sevgililer Günü için, sevgililere ve sevdikleriyle beraber uçmak isteyenlere özel bir promosyon kampanyası başlattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), Sevgililer Günü için hazırladığı promosyonla yurt dışı hatlarda ikinci kişiyi 1 euroya uçuracak.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, THY, Sevgililer Günü için, sevgililere ve sevdikleriyle beraber uçmak isteyenlere özel bir promosyon kampanyası başlattı.

Buna göre, İstanbul çıkışlı Avrupa, Türk cumhuriyetleri, Orta Doğu ve Kuzey-Batı-Doğu Afrika'ya ekonomi sınıfta bir kişi gidiş-dönüş (vergiler hariç) 199 euroya seyahat ederken, beraber yolculuk yapacağı ikinci kişi, biletini sadece 1 euroya alabilecek.

Ayrıca bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular, (vergiler hariç) 499 euroya, beraberindeki kişi yine 1 euroya uçabilecek.

Amerika, Uzak Doğu ve Johannesburg-Capetown'a ise ekonomi sınıfta (vergiler hariç) 399 euroya bilet alan yolcularla birlikte seyahat edeceği ikinci kişi de 1 euroya seyahat edebilecek. Bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular için ücret gidiş-dönüş 699 euro olacak.

Sadece THY uçuşlarında geçerli olan ve yolcuların eş, dost ve arkadaşlarıyla birlikte yararlanabileceği vergiler hariç özel promosyon fiyatları 9-14 Şubat 2009 tarihleri arasında seyahate başlamak ve en fazla 8 gün kalmak koşuluyla geçerli olacak.

İstanbul çıkışlı uygulanacak fiyatlara Türkiye'nin diğer noktalarından ve KKTC Ercan Havalimanı'ndan seyahat edecek yolcular da 40 euro ilave ederek bu promosyondan yararlanabilecek.

Promosyonlar ve uçuş noktalarıyla ilgili bilgilere, THY'nin satış ofislerinden, 444 0 849 numaralı telefondan ve www.thy.com adresinden ulaşılabilecek.