Slovenyalı firma, folyo film ithal etmek istiyor

Slovenya merkezli bir firma kablo imalat sanayiinde kullanılmak üzere PET folyo filmler ile alüminyum folyo çeşitleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Slovenya merkezli bir firma, kablo imalat sanayiinde laminasyon ve izolasyon işlerinde kullanılmak üzere PET folyo filmler, metalize folyo filmler ile alüminyum folyo çeşitleri ithal etmek istediklerini beyan ederek ilgilenen tedarikçi firmalardan katalog ve fiyat teklifi göndermelerini rica etmektedir.

Slovenya, yüksek gelir grubundaki gelişmiş ülkelerden biridir. Aynı zamanda 28 bin dolar seviyesindeki kişi başına milli gelir ile AB’nin yeni üyeleri arasında başta gelmektedir.

İstikrarlı bir ekonomiye sahip olan ülkenin en önemli özelliği iyi yetişmiş ve verimli bir iş gücü yapısına sahip olmasıdır.

Slovenya güçlü ve çeşitlendirilmiş bir imalat sanayisine sahip, başlıca önemli sektörleri; otomotiv, elektrik elektronik sanayi, ilaç-kimya sanayi, metal işleme sanayi, kağıt ve kağıt ürünleridir.

Slovenya’ya diğer AB ülkelerinden (Norveç, İzlanda, İsviçre, Liechtenstein, Andorra ve San Marino dahil) ve Türkiye’den yapılan ithalat gümrük vergisinden muaftır.

Slovenya, ithal ürünlerde AB teknik mevzuatını uygulamaktadır. Söz konusu mevzuat, ürünlerin AB pazarına girişte tüketici sağlığı ve güvenliği ile çevrenin korunmasına ilişkin uyulması gereken zorunlulukları kapsamaktadır. Ürünlerin teknik mevzuata uygunluğu ithalat aşamasında kontrol edilebileceği gibi piyasa gözetimi yoluyla da denetlenebilmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We’re searching for different types of PET foils for lamination and insulation – cable industry.
We’re also searching for metalized PET foils with Al or Cu tapes.
We're also searching for different types of Aluminium foils
Can you please send me your digital catalogue of material, you can offer us?
Please share my contact with your sales dept.
Thank you in advance.

http://turkishexporter.net/en/Leads/342188_pet-foils-for-lamination-process-in-slovenia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir