Teorem Ayakkabı, yerli üretim ve ihracat hacmini artırma hedefinde

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ayakkabı sektöründeki yolculuğuna 1999 yılında adım atan firmamız Teorem Ayakkabı ile ağırlıklı olarak bay bayan yürüyüş ayakkabısı ithalatı ve üretimi yapmaktayız. Lüks ayakkabı markalarından özel üretimimiz Fuel marka ayakkabılar ile tarzınızı spor ya da casual olarak belirleyebilir, hakiki deriden yapılan modeller ile kaliteyi ayaklarınızda hissedebilirsiniz. Dünya pazarında yer alan Drexel ayakkabılarımız ile modayı yakından takip edebilir, trend tasarımlara sahip ayakkabılara herkesten önce sahip olabilirsiniz.

Bunların yanında 2015 yılı başında Arya Ayakkabı AŞ’yi kurarak modern çizgilerden şaşmayan tasarımlarla kadın ayakkabıları üretmeye başladık. 2016 yılında ise çocuk ayakkabısı üretimine giriş yaparak ürün yelpazemizi genişletmeyi hedeflemekteyiz.

Firmamızın Türkiye’de üretmiş olduğu ayakkabı grupları, hakiki deri ve keten ham maddeden oluşmaktadır. Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yerli üretim ve ihracata ağırlık vermekteyiz. Kendi modellerimizi ülkemizdeki hammadde kaynakları ile tasarlarken amacımız koleksiyonumuzu yerli olarak üretmektir.

Türkiye ekonomisinde mevcut temel sorunların asıl nedeni ülkemizin kendi teknolojisini üretememesi ve ithal teknoloji kullanmasıdır. Ayakkabı sektöründe de aynı sorunlar mevcuttur ve bunun ana nedeni sektöre yönelik bir eğitim sisteminin geliştirilememiş olmasıdır. Ayrıca Türkiye ayakkabı sektörünün başarısı, diğer sektörlerde olduğu gibi dış pazarlara yönelmek ile doğru orantılıdır. Yurdumuzda ayakkabı sektörü kayda değer ticaret hacmine sahipken maalesef bu kapasite verimli bir şekilde kullanılamamaktadır.

Dünya ayakkabı piyasasında rekabetçi bir konuma ulaşmak için tanıtımın önemini kavrayarak, gelişmiş teknolojileri kullanıp, özgün modelleri kendi yaratıcılığımız ve markalaşmayla ortaya çıkarmalıyız.

İletişim:
www.teoremayakkabi.com
İnönü Caddesi Işık Apt. No:53 K:3 D:6
Gümüşsuyu, Taksim, İstanbul, Türkiye
Telefon: 0212 693 26 28 
Faks: 0212 693 26 38