Teradata 'evrim' ve 'bilgi teknolojileri'ni masaya yatırıyor

CERN'de görev alan Kerem Cankoçak etkinlikte evrimin nereye doğru gittiği ve bilgi teknolojileri alanındaki seyri tartışılacak.

Dünya'yı haber kaynağınız olarak eklemek için tıklayın!

İSTANBUL - İş zekası ve veri ambarı alanında hizmet veren Teradata, her yıl düzenlediği TeradataDay etkinliğine bu yıl yeni bir boyut getiriyor. İsviçre'de bulunan Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN'deki bilim insanı Kerem Cankoçak'ın katılacağı etkinlikte evrimin nereye doğru gittiği ve bilgi teknolojileri alanındaki seyri tartışılacak.

TeradataDay etkinliği bu yıl 10 Kasım Salı günü gerçekleşecek. "Bilgi Teknolojileri ve Evrim" başlığıyla düzenlenecek etkinlikte Teradata uzman danışmanları ve müşterileri de dahil olmak üzere önemli konuşmacılar bilişim, ekonomi ve bilim alanlarında zihin açıcı görüşlerini paylaşacak.

10 bin bilim insanının görev aldığı CERN'de çalışan Kerem Cankoçak'ın konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe farklı sektörlerden uzman ve yöneticilerin katılımı gerçekleşecek.

Teradata Türkiye Genel Müdürü Jonathan Klaus'un açılışı yapacağı etkinlikte telekomünikasyon ve finans sektöründen yetkili isimler sunumlar yapacak.