THY, Çin'e sefer sayısını 10'a çıkarıyor

İstanbul-Pekin-Şangay bağlantılı seferleri haftada 5 gün Pekin, 5 gün Şangay olmak üzere ayrı ayrı gerçekleştirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), her gün yapılmakta olan İstanbul-Pekin-Şangay bağlantılı seferlerini, 29 Haziran 2009 tarihinden itibaren  haftada 5 gün Pekin, 5 gün Şangay olmak üzere ayrı ayrı gerçekleştirecek.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, 29 Haziran 2009 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek yeni tarifede, İstanbul-Pekin seferleri Salı ve Cumartesi hariç diğer günler, İstanbul-Şangay seferleri de Pazartesi ve Perşembe hariç diğer günler gerçekleştirilecek.

Beyrut, Tunus, Üsküp, Sanaa hatlarında da sefer sayıları yeniden düzenlendi. Buna göre, haftada 3 frekans uçuş yapılan Sanaa'ya 4 Hazirandan itibaren 4 frekans, 5 frekans uçuş yapılan Tunus'a 23 Hazirandan, Üsküp'e de 8 Hazirandan itibaren haftanın 7 günü, 10 frekans uçuş yapılan Beyrut'a ise 9 Hazirandan itibaren günde 2 sefer uçuş yapılacak.

Öte yandan, THY Kargo, 7 Haziran 2009 tarihinden itibaren Tiran'a, Milano bağlantılı olarak kargo seferleri başlatacak. Haftada 1 frekans olarak gerçekleşecek olan Tiran ile birlikte kargo seferi yapılan uçuş noktası sayısı 21'e çıkacak.