TİSK ve TÜSİAD işletmeleri AB müktesebatına hazırlıyor

Bursa'da, "AB Müktesebatı Uluslararası Semineri: İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu eğitim semineri düzenleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

BURSA -  Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Avrupa İş Dünyası Konfederasyonu (BUSINESSEUROPE), Bursa'da, "AB Müktesebatı Uluslararası Semineri: İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu eğitim semineri düzenleyecek.

TİSK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, TİSK, TÜSİAD VE BUSINESSEUROPE'nin, Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen "BOSMIP II (Business Organisations as Single Market Integration Players) Projesi" kapsamında 4-5 Martta Bursa Kervansaray Termal Otel'de "AB Müktesebatı Uluslararası Semineri: İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu bir eğitim semineri düzenleyecek.

TİSK'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek eğitim, işletmelerin AB müktesebatından kaynaklanacak değişime hazırlanmalarına katkıda bulunacak.

TİSK Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Yöney ve TÜSİAD İstihdam ve Sosyal Güvenlik Çalışma Grubu Başkanı Dr. Gülden Türktan'ın konuşacağı açılışın ardından, seminer basına kapalı olarak devam edecek.

Açıklamada, BOSMIP Projesi'nin, BUSINESSEUROPE tarafından, AB'ye yeni katılan veya katılım sürecinde olan ülkelerin iş dünyası örgütlerinin ve işletmelerinin müktesebata uyum süreçlerini desteklemek amacıyla başlatıldığı bildirildi.