TOBB'da konsey seçimleri yapıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 69’uncu Genel Kurulunun ardından toplanan konseyler, başkan ve başkan yardımcılarını seçti.

TOBB'dan yapılan açıklamaya göre, Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkanlığına Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım seçildi. Başkan yardımcılıklarına ise Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser getirildi.

Ticaret Odaları Konseyi Başkanı, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş olurken, başkan yardımcılığına Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe seçildi.

Sanayi Odaları Konseyi Başkanlığına İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçivan, yardımcılıklarına da Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci getirildi.

Deniz Ticaret Odaları Konseyi Başkanlığına ise İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sefer Kalkavan, yardımcılığına da İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan seçildi.

Ticaret Borsaları Konseyi Başkanlığına Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu seçilirken, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Abdullah Özdemir, Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman ve Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel başkan yardımcısı oldu.