TÜGİAD'ın yeni başkanı Rahmi Çuhacı oldu

TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Rahmi Çuhacı seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin (TÜGİAD) yeni yönetim kurulu başkanlığına Rahmi Çuhacı seçildi. 

TÜGİAD'dan yapılan açıklamaya göre, TÜGİAD 14. ve 15. dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yücelen'in siyasette yer alma kararının ardından TÜGİAD yönetim kurulu başkanlığına oybirliğiyle Rahmi Çuhacı seçildi. 

 Açıklamada görüşlerine yer verilen Çuhacı, kendine verilen bu önemli görevi, güçlü bir ekip ve demokratik bir yönetim anlayışı ile yerine getireceğini belirterek, şunları kaydetti: 

"Kuruluşundan itibaren dernek yönetiminde, kurullarında ve komisyonlarında yer alan değerli TÜGİAD'lı kardeşlerimize ve TÜGİAD'a gönülden destek veren tüm üyelerimize içten duygularla şükranlarımı sunuyorum. TÜGİAD bayrağını tüm çabamızla en üst noktaya taşımaya gayret edeceğiz. Geçmiş yıllardaki bütün TÜGİAD yönetimleri gibi düşünen, düşündüren, proje üreten ve çözüm getiren bir kurum olmak için hizmet etmeye çalışacağız. Dernek olarak başta hükümetimiz olmak üzere, siyasi aktörler ve bürokrasi ile kurduğumuz ilişkilerimizi daha da güçlendirerek yurt içi ve yurt dışı her platformda ülkemizi ve derneğimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin önde gelen tüm sivil toplum kuruluşları, düşünce kuruluşları ve üniversiteleri ile iyi ilişkiler içerisinde olarak güç birliği ve faaliyet birlikteliklerine çalışacağız. Bir önceki dönemde başlatılmış olan tüm program ve komisyonlarımızı çeşitlendirerek üyelerimizin yönetim ve karar süreçlerine kapsamlı katılımını sağlayacağız." 

Çuhacı, icraat döneminde işsizliğe ve girişimciliğe dikkati çekeceklerini ifade ederek, "Genç girişimciliğin ülkemizde ivme kazanmasına büyük katkı yapacağına inandığımız ve bu sebeple gündemimizde yoğun olarak yer alacak olan G20 YEA Genç Girişimciler İttifakı 2015 Zirvesi'ne ev sahipliği yapacağız. Türkiye'nin 2023 hedeflerine, hayallerine biz bu genç işsiz nüfusumuzu iş sahibi yaparak ulaşabiliriz. Bu konuda gerçekleştireceğimiz her çalışma ülke geleceğimizin inşasına koyacağımız bir tuğla olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.  

 

Bu konularda ilginizi çekebilir