Tunus’ta traktörlere Türk malı kabinler takılacak

Tunus’ta traktör ve iş makineleri satıcısı firma Türkiye’den MF traktörler için kabin ithal etmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tunus’ta traktör ve iş makineleri satıcısı bir firma Türkiye’den MF traktörler için kabin ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

Tunus ekonomisinin dünya genelinde meydana gelen çeşitli ekonomik çalkantılara rağmen nispeten olumlu görüntü sergilemeye devam etmektedir. Tunus Hükümeti, ekonomiye ilişkin müdahalelerini sosyal istikrar, ücretler ve istihdam üzerindeki olumsuz etkileri en aza indirecek şekilde uygulamaya büyük gayret sarf etmektedir. Dünya geneline göre global krizden en az etkilenen ülke olmuştur.

Tunus hükümeti, tekstil, makine ve elektrikli ürünler, otomotiv parçaları, eczacılık ürünleri, ayakkabı ve deri, gıda ve bilişim teknolojilerine yapılacak yatırımlar açısından rekabet avantajına sahip olduklarını duyurmuştur. Tunus iç pazarının küçük olduğu düşünüldüğünde Tunus’un AB, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki daha büyük pazarlara giriş imkanını da yatırımcılara sunduğu görülmektedir. AB ile arasındaki Ortaklık Anlaşması, Avrupa pazarına girişte sanayi ürünlerinde gümrüksüz giriş imkanı sağlamaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear All,
We need supplier of tractors cabs which will be mount on MASSEY FERGUSON tractors.
We are the official distributor of MASSEY FERGUSON and HIDROMEK backhoe loader in Tunisia.
Thank you to contact us for more information regarding tractors models which we commercialize in Tunisia.
Regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340163_tractor-cabs-for-mf-tractors-import-to-tunisia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir