Türk fayansına Arjantin’den talep var

Arjantinli firma, Türkiye'den konteynır bazında beyaz ve siyah renklerde porselen fayans karo satın almak istiyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Latin Amerika’nın dördüncü büyük nüfusuna sahip olan Arjantin, zengin yer altı ve yer üstü kaynakları, yetişmiş insan gücü, şehirleşme ve teknolojik gelişimi, kişi başına alım gücünün yüksekliği, bölgedeki entegrasyon ve büyüme potansiyelinin etkisi gibi hususlar dikkate alındığında bölgede ekonomik potansiyeli en yüksek olan ülkelerden biridir.

Arjantin ekonomisi genelde tarım ve tarıma dayalı sanayi ağırlıklı bir yapıya sahiptir. Ortalama olarak GSYH’nin yüzde 10’u tarım, yüzde 30’u sanayi ve geri kalanı da hizmetlerden oluşmaktadır. Ülkenin farklı bölgelerinde çeşitlilik gösteren iklim koşulları sayesinde Arjantin, çok faklı iklim gerektiren ürünlerin üretimine müsaittir. Soya, ayçiçeği, mısır, buğday, arpa, yulaf, pirinç, aspir, pamuk, fasulye, çay, tütün, şekerkamışı, üzüm, narenciye, elma, armut ülkede yetiştirilen en önemli meyve ve sebzelerdir. Hububat ve yağlı tohumlar üretimi Arjantin ekonomisi ve ihracatının lokomotif ürünleri arasında yer almaktadır.

Arjantin’de özellikle 2002 krizinden çıkış sonrası inşaat sektörünün ülke ekonomisine katkısı önemli ölçüde artmıştır. İnşaat alanındaki kamu yatırımları 2002 krizinden sonra daha da önem kazanmıştır.

Arjantin’den irtibata geçen bir firma 2x20’lik konteynır miktarda beyaz ve siyah renklerde porselen fayans karo satın almak istediklerini beyanla fiyat teklifleri talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
My company is Looking for:
- FULLBODY POLISHED WITH NANO PROTECTION.
- SUPER GLOSSY
- THICKNESD: 9MM
- RECTIFIED SIDES
- PREMIUM QUALITY (AAA)
- DOUBLE CHARGE
We Would like to import 2 CTN Of 20' Of Ivory;súper white AND super Black.
Please, could you send me your best FOB quote?
Also, could you confirm if you are exporting to argentina MARKET actually.
Cordiales saludos / Best regards / Mit freundlichen Grüßen.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336036_porcelain-tiles-purchase-requst-rfq-from-argentina

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir