Türk malı küçük ev aletlerine Kenya’da rağbet var

Ev aletleri ve gereçleri ithalatçısı Kenyalı firma Türkiye’den mikser, tost makinesi, mutfak robotu, su ısıtıcı vb elektrikli mutfak aletleri ithal etmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ev aletleri ve gereçleri ithalatçısı Kenyalı firma Türkiye’den mikser, tostçu, mutfak robotu, su ısıtıcı vb elektrikli mutfak aletleri ithal etmek istemektedir.

Kenya Doğu Afrika’daki en büyük ekonomidir. Kenya bölge içi rekabet ile karşı karşıyadır, bu rekabet son yıllarda önemli ölçüde ekonomik büyüme gösteren Uganda ile piyasa ekonomisi yolunda ekonomik reformlara imza atan Tanzanya’dan kaynaklanmaktadır.

Ülkede 2011 yılı verilerine göre GSYİH içinde sanayinin payı %14,9 ve hizmetlerin payı ise %66,1 şeklindedir. Ülkenin ekonomik yapısında hizmetlerin payının diğer bölge ülkelere kıyasla yüksek olmasında, diğer Afrika ülkelerinin tersine doğal zenginlikleri arasında madenlerden ziyade verimli toprakların bulunması ve turizm sektörünün canlı olması önemli rol oynamaktadır. Hizmetler sektöründe iletişim, bankacılık ve turizm sektörleri ön plana çıkmaktadır. Ticaret ve taşımacılık da yine hizmetler sektörüne katkı sağlayan önemli alt sektörlerdir.

Sanayileşme ülkenin önemli hedeflerinden birisi olmakla birlikte, bağımsızlığın kazanılmasından bu güne dek bu alanda önemli bir ilerleme sağlanamamıştır. Sanayi sektörü üç büyük kent olan Nairobi, Mombasa ve Kisumu’da yoğunlaşmıştır. İmalat sanayinde değirmencilik, bira üretimi, süt ve şeker rafinasyonu gibi gıda işleme sanayi ön plandadır. Kenya Mombasa’da rafineri yoluyla petrol ürünleri üretmekte olup, önemli bir çimento üretim kapasitesine de sahiptir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
I hope you are doing fine.
We are an importing company in Kenya that deals in home appliances.
We are interested in buying blenders, toasters, food processors, iron boxes and electric water kettles.
Kindly send us your best prices for the above items. Thank You.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339024_home-appliances-import-demand-from-kenya

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir