Türk Telekom, Yönetici Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak

ETNO'nun İkinci Yöneticiler Zirvesi 14-15 Mayıs tarihlerinde, Türk Telekom'un ev sahipliğinde İstanbul'da toplanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Dünyanın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinin üyesi bulunduğu Avrupa Telekomünikasyon Ağ Operatörleri Birliği'nin (ETNO) Yönetici Zirvesi'ne Türk Telekom'un ev sahipliği yapacak.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, Telekomünikasyon şirketleri arasındaki diyalog ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla kurulan ve Türk Telekom'un da üyesi olduğu ETNO'nun İkinci Yöneticiler Zirvesi'nin 14-15 Mayıs tarihlerinde, Türk Telekom'un ev sahipliğinde İstanbul'da toplanacağı belirtildi.

Açıklamada, "Dijital Çağda Avrupa'yı Birbirine Bağlamak" başlığıyla ve "Bilgi Toplumunda Erişim" ile "Evrensel Hizmetler" temalarıyla düzenlenen zirvede ETNO üyesi telekomünikasyon şirketlerinin üst yöneticilerinin yanı sıra düzenleme, strateji ve iş geliştirme alanlarındaki yöneticileriyle birlikte 100'ün üzerinde telekomünikasyon profesyonelinin ağırlanmasının hedeflendiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada, iki günlük zirvenin ilk gününde, telekomünikasyon sektörünün gündeminde olan "Geniş bant", "Yeni nesil ağlar", "Ekonomik krizin endüstriye etkileri", "Pazardaki rekabetçi gelişmeler" gibi konuların ele alınacağı, ikinci gününde ise "Evrensel hizmetler" konusuna odaklanılacağı ifade edildi.