Turkcell, WEF'e 'Endüstri Ortağı' oldu

Turkcell, Cenevre merkezli Dünya Ekonomik Forumu'nun çalışmalarına aktif olarak katılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Turkcell, Dünya Ekonomik Forumunun (WEF) Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon alanında "Endüstri Ortağı" oldu.

Turkcell'den yapılan açıklamada, ekonomik, siyasal ve kültürel alanda dünya gündemini belirleyen WEF'in, küresel sorunların aşılması amacıyla dünyadaki lider kuruluşları bir araya getirerek ortak çalışmalar yürüttüğü kaydedildi.

Bu kapsamda WEF'in Turkcell ile Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon alanında "Endüstri Ortaklığı" anlaşması imzaladığı, bu anlaşmasıyla Turkcell'in, merkezi İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan WEF'in çalışmalarına ve aktivitelerine aktif olarak katılacağı belirtildi.

Turkcell'in, başta her yıl Davos'ta düzenlenen yıllık toplantılar olmak üzere Forum'un bölgesel buluşmaları ve strateji toplantılarında üst düzey yönetici kadrosuyla temsil edileceği, küresel iletişim ve teknoloji stratejileri ile gündemlerinin oluşturulmasına liderlik edeceği bildirildi.

WEF'in Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Endüstri ortakları arasında, Turkcell'in yanı sıra AMD, Google, HP, Intel, Microsoft, AT&T, China Mobile, Cisco, Motorola, Deutsche Telekom, France Telekom ve BT gibi dünya devlerinin yer aldığı kaydedildi.