TÜSİAD heyeti Yıldırım ile görüştü

TÜSİAD Yönetim Kurulu, Başbakan Yıldırım ile bir araya geldi. Erol Bilecik toplantı sonrası, "Verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Önümüzde ortaklaşa takip edeceğimiz yoğun bir program var" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) yeni Yönetim Kurulu bugün Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi.

Erol Bilecik başkanlığındaki TÜSİAD heyeti; ekonomi ve yatırım ortamı, AB ile ilişkiler, Gümrük Birliği, istihdam, kadınların iş yaşamına katılımı, sanayi 4.0, sektörel politikalar, dijital dönüşüm, eğitim ve gençlik konularında Türk iş dünyasının görüşlerini Başbakan'a sundu ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kabul sonrasında TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, "Dünyada teknoloji ve ekonomi hızlı bir değişim içerisindedir. Küresel ortamda Türkiye'nin güçlü demokrasi, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma hedefleri açısından kamu ve özel sektör işbirliği her zamankinden çok daha fazla önem kazanmıştır. Bu açıdan Sayın Başbakan ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İş dünyası olarak, daha rekabetçi bir Türkiye adına, önümüzde ortaklaşa takip edeceğimiz yoğun bir program olduğunu görüyoruz" açıklamasını yaptı.