TÜSİAD ve PwC 'Şirketlerde Mali İşler'i ele alacak

TÜSİAD ve PwC'nin ortak düzenleyeceği 'Şirketlerde Mali İşler ve Finans Biriminin Değişen Rolü' başlıklı seminer, yarın başlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye'nin katkısıyla, "Şirketlerde Mali İşler ve Finans Biriminin Değişen Rolü" başlıklı seminer, yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek.

PwC Türkiye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, seminerde finans direktörlerinin (CFO) şirket içindeki rolleri tartışılacak.

Açılış konuşmasını TÜSİAD Şirket İşleri Komisyonu Başkanı Tayfun Bayazıt'ın yapacağı seminerin ilk bölümünde, Borusan Holding Üst Yöneticisi (CEO) Agah Uğur, "CEO'ların CFO'lardan Beklentileri" konusunda konuşacak.

PwC Türkiye Danışmanlık Hizmetleri Bölümü Yönetim Danışmanlığı Direktörü Ali Aköz de, PwC'nin "Türkiye;de Mali İşler ve Finans Birimi" araştırmasının sonuçlarını paylaşacak.

Seminerin ikinci bölümünde, Agah Uğur, Yıldız Holding A.Ş. Mali Hizmetler Grup Başkanı Atilla Kurama, Cadburry Kent Finans Genel Müdür Yardımcısı Haluk Kaya ve Ali Aköz'ün konuşmacı olarak yer alacağı "CFO'ların Değişen Rolü, Mali İşler ve Finans Biriminin Geleceği" başlıklı paneli, PwC Türkiye Başkanı Cansen Başaran Symes yönetecek.