TÜSİAD'dan 'Enerji ve Ulaştırma' semineri

Seminerde, AB uzmanlarının, şirket çalışanlarına AB'nin enerji ve ulaştırma politikaları hakkında bilgi verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye İşverenler Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Avrupa İş Dünyası Konfederasyonu (BUSINESSEUROPE) ile birlikte, Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen BOSMIP II projesi kapsamında, "Enerji ve Ulaştırma" eğitim semineri düzenledi.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, seminerin açılış konuşmaları, Polat Enerji Genel Müdürü Zeki Eriş, TİSK Genel Sekreter Yardımcısı Ferhat İlter ile BOSMIP II Proje Koordinatörü Wytze Russchen tarafından gerçekleştirildi. Konferans kapsamında, AB enerji ve ulaşım politikaları, yenilenebilir ve alternatif enerji kaynakları ve AB ulaştırma sektöründeki gelişmeler ele alındı.

Seminer dizisinin ilkinin 10-11 Nisan 2008 tarihlerinde, "Avrupa Birliğinde Rekabet ve Devlet Yardımları" başlığı ile gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, "İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre" konulu ikinci seminerin ise 26-27 Haziran tarihlerinde Ankara'da yapıldığı, dizinin son ayağını oluşturan bu seminerde ise, AB uzmanlarının, şirket çalışanlarına AB'nin enerji ve ulaştırma politikaları hakkında bilgi verdiği kaydedildi.