Ucuzabilet Mobil Uygulamasını Kullanmanız için 7 Neden

İşte uygulamanın birbirinden güzel özellikleri…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ucuz uçak bileti almanın en kolay ve hızlı yolu ile tanışmak ister misiniz?

Cevabınız evetse; yurt içi ve yurt dışı uçak bileti aramak ve fiyat karşılaştırması yaparak ucuz uçak bileti satın almak için binlerce seyahatsever tarafından kullanılan, Ucuzabilet.comun mobil uygulaması ile tanışma zamanı!

İşte uygulamanın birbirinden güzel özellikleri…

1- Farklı Hava Yollarının Uçuşlarını Tek Ekranda Görüntüleyin

Hem yurt içinde hem de yurt dışında farklı hava yollarının uçak seferlerini aynı anda tek bir ekran üzerinden inceleyerek, dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zamanda en uygun fiyatlı bileti kolayca bulabilirsiniz.

2- Kullanıcı Dostu Tasarım ile İşlemleri Hızlıca Gerçekleştirin

Uçuşları görüntüleme ve yönetme, yolcu bilgilerini ve fatura bilgilerini kaydetme, online check-in bilgilendirme gibi özellikleri ile rezervasyonunuzu kolayca gerçekleştirin.

3- Fiyat Alarmı Kurun, İstediğiniz Bilet Ucuzlayınca Haberdar Olun

Seyahat planı yapıyorsunuz ama gidip gitmeyeceğiniz ucuz uçak bileti bulmanıza mı bağlı? Kampanyaları gün gün takip etmekle uğraşmayın. Uygulamanın size sunduğu bir kolaylık olan fiyat alarmı özelliğini kurun, gitmek istediğiniz yer için bilet fiyatları düşünce hemen haberdar olun.

4- Özel Kampanyalardan ve İndirim Kuponlarından Yararlanın

Güncellenen fırsatlar sunan Ucuzabilet mobil uygulaması ile neredeyse her gün bir indirim fırsatı seni bekliyor. Yurt içi ve yurt dışı hava yolu firmalarının kampanyalarının yanı sıra mobil uygulamaya özel anlık indirimler ve üyelere özel indirim kuponları ile ucuz uçak bileti bulma şansınız daha da artıyor.

5- Salla Uç ile Hem Eğlenin Hem Kazanın

Ucuzabilet’in mobil uygulamasında hem eğlendiren hem de indirim kazandıran çok özel bir kampanya da sizi bekliyor; Salla Uç! Mobil uygulamayı indirip üye olun, telefonunuzu sallayıp kazanmaya başlayın.

6- Hızlı ve Güvenilir Ödeme

Mobil uygulama sayesinde, farklı banka ve kredi kartlarıyla ödeme özgürlüğünün yanı sıra kredi kartına vade farksız 9 taksite varan ödeme seçeneklerinden ETS güvencesi ile yararlanmanız mümkün.

7- Sayısız Avantaj Sizi Bekliyor

Uygulamanın sunduğu avantajlar bunlarla da sınırlı değil. Kampanyalardan her an haberdar olmak için bildirim alma, uçuş takibi, uçuş paylaşma özelliği, aylık takvim ve herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda kolay iletişime geçme gibi özellikleriyle de seyahatinizi avantajlı bir şekilde planlamanız çok kolay!

Ucuzabilet’in mobil uygulamasını hemen indirin: Ucuzabilet IOS Uygulamasını İndir - Ucuzabilet Android Uygulamasını İndir, uçak bileti alırken eşsiz bir mobil deneyimi yaşayın!

(Bu bir ilandır)

Bu konularda ilginizi çekebilir