Vodafone'da iPhone artık Türkçe

Apple firmasının geliştirdiği yeni yazılımla iPhone 3G kullanıcıları telefonlarını bugünden itibaren Türkçe kullanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

  

İSTANBUL - iPhone 3G kullanıcılarının, Apple firmasının geliştirdiği yeni yazılımla telefonlarını bugünden itibaren Türkçe kullanabilecekleri bildirildi.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, iPhone 3G'yi Vodafone abonelerinin, artık Türkçe olarak da kullanabileceklerini kaydedildi.

Vodafone Türkiye Bireysel İşletme Bölüm Başkanı Engin Aksoy, Apple tarafından geliştirilen 2.2 versiyonlu Türkçe uyumlu yeni iPhone 3G yazılımının, iTunes üzerinden ücretsiz indirilebildiğini vurgulayarak, Vodafone'dan iPhone alan cep telefonu kullanıcılarının, cihazlarını artık Türkçe olarak kullanabileceklerini belirtti.

Açıklamada, telefonun performansını artıracak geliştirmelerin de yapıldığı iPhone OS 2.2 yazılımı sayesinde iPhone 3G kullanıcılarının, o an internete bağlı olan bilgisayarlarındaki iTunes uygulaması ile yeni güncellemeyi otomatik olarak indirerek, telefonuna ücretsiz yükleyebilecekleri ifade edildi.