Yalıtım Plaza hizmete girdi

Plaza, yaltım sektörü kuruluşlarını bir araya getiriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yalıtım sektörünün öncü kuruluşlarını bir araya toplayan Yalıtım Plaza, hizmete açıldı. 

Toplam 927 metre kare kullanım alanına sahip olan Yalıtım Plazada, Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER), Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği (XPSDER), Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) ve Yalıtım Eğitim Danışma Merkezi'nin (İYEDAM) yanı sıra, İZODER kuruluşu olan Test Belgelendirme Araştırma ve Geliştirme A.Ş(TEBAR) ile ilgili Test Laboratuvarı yer alıyor. 

Yalıtım Plazanın açılışında konuşan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, yalıtım bilincini artırmak amacıyla 15 yıldır hizmet verenİZODER'in, sektörel çalışmalarına ve eğitsel faaliyetlerine daha modern ve geniş imkanlara sahip Yalıtım Plazada devam edeceğini belirtti. Sektördeki kardeş kuruluşların da yer aldığı bu plazada, yalıtım bilincini artırmaya yönelik çalışmaları ve eğitim faaliyetlerini daha etkin şekilde sürdüreceklerine inandıklarını ifade eden Ürkmez, sektörün hızla büyüdüğüne işaret etti. Yalıtım sektöründe test ve belgelendirme hizmeti verecek olan TEBAR A.Ş ve ilgili test laboratuvarının da Yalıtım Plazada bulunduğunu belirtenÜrkmez, şunları kaydetti: 

"TEBAR Test Belgelendirme Araştırma ve Geliştirme A.Ş'yi kurarak, yalıtım sektöründe CE kodlu ürün belgelendirme çalışmasını ve bu çerçevede piyasa denetimini başlatmış bulunuyoruz. TEBAR A.Ş, Yalıtım Plazada 500 bin dolarlık bir yatırımla kurulan Test Laboratuvarı ile hizmet vermektedir. Laboratuvarımızın, gerek hizmet yelpazesi, gereksekalite oluşturma işlevi ile Türk yalıtım pazarının kalite altyapısını geliştireceğine inanıyorum."