Yaşar Holding'in organizasyon yapılanmasını tamamladı

Topluluk, Yönetim Kurulu değişiminden sonra icra organizasyon yapısında yeni bir düzenleme gerçekleştirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Yaşar Holding'in organizasyon yapılanmasını tamamladığı bildirildi.

Yaşar Holding'den yapılan yazılı açıklamada, Pınar, DYO gibi markaları ve 6 bin çalışanıyla faaliyet gösteren Topluluğun, Yönetim Kurulu değişiminden sonra icra organizasyon yapısında yeni bir düzenleme yaparak belirlediği gıda-içecek, boya, tarım, hayvancılık ve balıkçılık, finans, mali işler ve bütçe grup başkanlıklarının başına yeni isimleri atadığı kaydedildi.

"Faaliyetlerin ve karar süreçlerinin yalınlaştırılmasını sağlamak, sektörel odaklanmayı artırarak üstlendiği sorumluluk ve önüne koyduğu yüksek hedeflere daha hızlı ulaşmak" amacıyla hayata geçirilen yeni organizasyon ile gıda ve içecek grubunun Ali Sözen, boya grubunun Ahmet Yiğitbaşı, tarım, hayvancılık ve balıkçılık grubunun Hasan Girenes, finans bölümünün Hikmet Altan, mali işler ve bütçe kontrolün Levent Dağhan başkanlığında çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

Açıklamada, söz konusu bölüm başkanlarının 2007 yılından bu yana İcra Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Aktaş'a bağlı olarak çalışmalarını yürüteceği belirtildi.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, yeniden yapılanma sürecine yönelik değerlendirmesinde, en büyük güçlerinin iş ortakları ve çalışanları olduğunu vurgulayarak, yapılanma sürecinde oluşturulan yeni ekibin, grup içinden ve daha önce grupta çalışan yöneticiler arasından belirlendiğini ifade etti.

Yiğitbaşı, "Yeni yapılanma sürecinde görev alan arkadaşlarımızın, değerli deneyimleri ile topluluğumuza olumlu katkılar sağlayacağına inancımız tamdır" yorumu yaptı.