"Niteliğe önem vermezseniz marka olamazsınız"

Özdilek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek: Müşteri ile doğru malı, doğru rafta, doğru zamanda, doğru fiyatla buluşturacaksınız.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Özdilek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 1965'de dayısının havlu mağazasında satış danışmanlığı yaptığını, akşamları ticaret lisesine gittiğini 1967'de de Ulucamii ile Orhan Camii arasında bir havlu mağazası açtığını anlattı.

Özdilek'in logosunun tasarımını 100 liraya yaptırdığını aktaran Özdilek, "Türkiye'nin 15 noktasında hizmet veriyoruz ve 6 bin 500 kişiyi istihdam ediyoruz. Müşteri ile doğru malı, doğru rafta, doğru zamanda, doğru fiyatla buluşturacaksınız. Bunların hepsini bir arada bulundurmayan başarılı olamaz. Biz niteliğe önem veriyoruz. Niteliğe önem vermezseniz marka olamazsınız" ifadelerini kullandı.

Kredi borcunun şirket cirosunun yüzde 20'sini geçmemesi gerektiğini vurgulayan Özdilek, çalışan memnuniyetinin de çok önemli olduğunu şirketin restoran kısmında biriken bulaşıkları bulaşıkhanede çalışan kadınla 3 saat boyunca yıkadığını anlattı.