Klasiğin yıldızları bir arada

Grand Pera Emek’te gerçekleşecek olan gecede, aralarında Gülsin Onay, Cihat Aşkın, Bülent Evcil ve Çağ Erçağ’ın da bulunduğu sanatçılar derneğin “Genç Müzisyenleri Destekleme Fonu” için çalacaklar.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


İstanbul Filarmoni Derneği, 25 Kasım’da klasik müziğimizin önde gelen isimlerinin sahne alacağı bir “Gala Gecesi” düzenleyecek. Grand Pera Emek’te gerçekleşecek olan gecede, aralarında Gülsin Onay, Cihat Aşkın, Bülent Evcil ve Çağ Erçağ’ın da bulunduğu sanatçılar derneğin “Genç Müzisyenleri Destekleme Fonu” için çalacaklar. Bu yıl ilk kez oluşturulan fon, sıradışı yeteneğe sahip genç müzisyenlerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

Aramızdan geçen yıl ayrılan piyanist Seher Tanrıyar’ın anısına düzenlenecek konserde, Tanrıyar’ın piyanosunu derneğe bağışlayan eşi Hulki Tanrıyar’a da bir teşekkür plaketi sunulacak. Aromsa A.Ş sponsorluğunda saat 19:00’dan itibaren gerçekleşen konserde; piyanist Gülsin Onay, kemancı Cihat Aşkın, flütist Bülent Evcil, viyolonselci Çağ Erçağ, soprano Esra Abacıoğlu Akcan, piyanist Metin Ülkü, piyanist Aydın Karlıbel, piyanist Eren Aydoğan ve piyanist Duru Aydın sahne alacak.

Konserin destekçileri arasında Antonina Turizm, Andante, Kuğu Müzik, Borusan Klasik, Ada PR ve Faselis de yer alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir