HKTM HİDROPAR HAREKET KONTROL TEKNOLOJİLERİ MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

İlgili Hisseler: Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Özet Bilgi
Tahsisli Sermaye Artırımı Başvurusunun Geri Çekilmesi Hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?Hayır
Düzeltme NedeniYönetim Kurulu Tahsisli Sermaye Artırımı Başvurusunun Geri Çekilmesine Karar Vermiştir.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi02.09.2026
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)500.000.000
Mevcut Sermaye (TL)105.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL)105.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Tahsisli)
Pay Grup BilgileriMevcut Sermaye (TL)Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye Tutarı (TL)Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye (%)Verilecek Menkul KıymetNeviİptal Edilen Pay Tutarı (TL)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREHDRP0002621.000.000
B Grubu, HKTM, TREHDRP0001884.000.000
Mevcut Sermaye (TL)Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye Tutarı (TL)Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye (%)İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM105.000.000
Artırılacak Sermayenin Tahsis Edildiği KişiAtıf Tunç ATIL, Nilüfer ATIL ve İlham ÇELEBİ
Planlanan Toplam Satış Hasılatı (TL) (*)305.000.000
* Artırılacak nominal sermaye tutarı, Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü doğrultusunda belirlenen 1 TL nominal değerli payın satış fiyatına göre hesaplanmaktadır.
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
SPK Başvuru Tarihi08.04.2025
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların NiteliğiKaydi Pay
Ek Açıklamalar

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 02.09.2026 tarihli ve 2026/173 sayılı kararı ile 09.12.2025 tarihli ve 2025/151 sayılı Yönetim Kurulu Kararı'nın iptal edilmesine ve söz konusu karar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde yapılmış olan tahsisli sermaye artırımı başvurusunun geri çekilmesine karar verilmiştir.

Söz konusu tahsisli sermaye artırımı işlemi kapsamında, Şirketimizin yeni pay sahipliği yapısına uygun olarak ve tahsisli satışın Alıcı lehine gerçekleştirilmesini teminen gerekli bilgi ve belgeler yeniden düzenlenerek Sermaye Piyasası Kurulu'na yeniden başvuru yapılacaktır.

Başvurunun geri çekilmesine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün itibarıyla başvuru yapılmıştır.

Hissedarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.


Eklenen Dökümanlar
EK: 1Tahsisli Sermaye Artırımı Fon Kullanım Raporu.pdf
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.