'En iyi filantropi danışmanı' seçildi

Yapı Kredi Private Banking'in hayata geçirdiği filantropi danışmanlığı, Euromoney tarafından "Türkiye'nin en iyisi" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Euromoney, bu yıl 13. kez düzenlediği dünyada özel bankacılık ve servet yönetimi araştırmasında filantropi danışmanlığı alanında Yapı Kredi Private Banking’i Türkiye özelinde birinci seçti. 

Araştırma, 90 ülkeden 600 kurumdan alınan 2 bin 616 yanıt sonucunda hazırlandı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Pazarlama ve Ürün Yönetimi Direktörü İmre Tüylü, Yapı Kredi'nin filantropi danışmanlığını Türkiye'de müşterilerine ilk sunan banka olduğunu ifade etti.

Yapı Kredi Private Banking olarak varlıklarını bağış yaparak değerlendirmek isteyen müşterilerine "etkili ve sürdürülebilir bağışçılık" konusunda danışmanlık sunduklarını aktaran Tüylü, "Euromoney'in servet yönetimi konusunda yıllık olarak gerçekleştirdiği araştırma, bu alandaki en prestijli araştırmalardan biri olarak kabul ediliyor. Böylesine önemli bir araştırma sonucunda, uluslararası arenada bu kadar saygın bir ödüle layık görülmek de sunduğumuz hizmetlerin kalitesini bir nevi tescilliyor ve bizleri çok gururlandırıyor." değerlendirmelerini yaptı.

Tüylü, Yapı Kredi Private Banking'in filantropi danışmanlığı hizmetlerinden de değinerek, şunları kaydetti:

"Filantropi danışmanlığıyla müşterilerimizi konunun uzmanlarıyla bir araya getiriyor, bağış yapacakları alanın seçiminden, desteklemeyi düşündükleri proje veya kuruluşları teknik değerlendirmeden geçirmeye, iletişimi koordine etmekten hukuki ayrıntılara kadar hemen her aşamada bağış planlarını gerçekleştirmede kendilerine yardımcı oluyoruz. Ayrıca müşterilerimize yaptıkları bağışın nerelere harcandığını takip etme ve yaptıkları bağışın ne şekilde değerlendirildiğini görme imkanı da sunuyoruz. Bununla birlikte vakıf kurmanın tüm süreçlerini, mirasın bağışlanması ve vakfedilmesi ile ilgili hukuki danışmanlığı da sağlıyoruz. Bu anlamda bağış yapmayı kolay ve anlamlı hale getirerek, stratejik bağışçılığı teşvik etmeye çalışıyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir