Akbank'tan ihtiyaç kredisinde bayram kampanyası

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA -  Akbank Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, tüm ihtiyaç sahiplerini düşünerek hazırladıkları bayram kampanyası ile ihtiyaç kredilerinde düşük taksit avantajı sunduklarını bildirdi. 

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, kampanyada yüzde 0,68'den başlayan faiz oranları ve 3 ay erteleme imkanı ile  ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Bayram Kampanyası'ndan yararlananlar, geri ödemeleri de indirimli faiz ve düşük taksitlerle bütçelerine uygun koşullarda yapabilecek.  

Akbank Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tözge, yaz dönemiyle birlikte, bayram öncesi ve sonrası harcamaların da nakit ihtiyacını artırdığını ifade etti. 

Tüm ihtiyaç sahiplerini düşünerek hazırladıkları Bayram Kampanyası ile ihtiyaç kredilerinde düşük taksit avantajı sunduklarını belirten Tözge, şunları kaydetti: 

"Kampanyada ilk aylarda  taksit ödemesi yapmak istemeyen müşterilerimiz için de taksitlerini Ekim ayına kadar erteleme fırsatı da mevcut. Dolayısı ile müşterilerimiz kredilerini bu bayram kullanıp bir sonraki bayram ödemeye başlıyorlar. Akbank, kampanyada 1 yıldan 5 yıla uzanan vade seçenekleri ve yüzde 0,68'den başlayan faiz oranları ile kredi kullanma olanağı sunuyor. Kampanyada 30 bin liraya liraya kadar kredi kullanılabiliyor. Sadece 330 lira masraf ile 36 ay vadeli olarak kullanılan 10 bin liralık kredi ise 336 lira aylık taksitler ile geri ödenebiliyor."