Albaraka Türk Edirne'de şube açtı

Albaraka Türk Katılım Bankası, 208. şubesini Edirne'de açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'de faizsiz ürün ve hizmet sunumuyla 30 yıldır hizmet veren Albaraka Türk Katılım Bankası, 208. şubesini Edirne'de açtı. 

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, açılışta yaptığı konuşmada, bankalarının Türkiye'de faizsiz ürün ve hizmet sunumuyla 30 yıldır hizmet verdiğini belirtti. 

"Türkiye bankası" hedefleri doğrultusunda serhat kent Edirne'de de şube açmaya karar verdiklerini ifade eden Yahşi, şunları kaydetti: 

"Biraz geç oldu ama güç olmadı. İnşallah bundan sonraki süreçte Edirneli'nin faizsiz ürün ve hizmet taleplerini karşılayacağız. Genç bir ekip oluşturduk, inşallah başarılı işler sunacağız. İhracat ve ithalatla ilgilenen müşterilerimizin Albaraka Türk'ün imkanlarından fazlaca yararlanacağını müjdelemek isterim. Albaraka Türk aynı zamanda bir KOBi bankası görevini de ifa ediyor, bu anlamda da Edirne'ye hizmet edeceğimize inanıyorum." 

Edirne Vali Vekili Şenol Levent Elmacı ise bir ülkenin kalkınmasındaki en önemli durumun sermaye birikimi olduğunu söyledi. 

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu da Edirne'ye katkı sağlayan, katma değer sunan herkesin arkasında Edirne Belediyesi'nin desteğinin olacağını bildirdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir