DenizBank, Stevie Awards'dan 20 ödülle döndü

DenizBank, Stevie Awards tarafından düzenlenen "Awards for Sales and Customer Service"te, toplam 20 ödülün sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DenizBank, "Awards for Sales and Customer Service" yarışmasında 6'sı altın, 6'sı gümüş, 7'si bronz ve "Grand Stevie" olmak üzere toplamda 20 ödüle layık görüldü. 

Dünyada 65'ten fazla ülkeden 2 binin üstünde kurumun 9 binden fazla ürün ve proje ile rekabet ettiği yarışmada DenizBank, iletişim merkezi, CRM ve müşteri memnuniyeti grubu, ürün ve porföy yönetimi, direkt satış, telefonda satış hizmetleri alanlarında önemli bir başarıya imza attı. Banka aynı zamanda 6 altın madalya ile tüm katılımcılar arasında tek ülkedeki faaliyetleri ile en fazla altın madalyayı kazanan kurum olma başarısını da elde etti. 

Yarışmada ödül kazanan kurumlar, dünyanın farklı ülkelerinden konusunda uzman 139 profesyonelin oluşturduğu jürinin üç ay boyunca tüm başvuruları iki aşama halinde detaylı olarak değerlendirmesi sonucunda belirlendi. 

"Eşine az rastlanan bir başarıya ulaştık" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, "Eşine az rastlanır sayıdaki böylesine anlamlı ödüller ile banka olarak satış ve müşteri memnuniyetine odaklı yaklaşımımızı uluslararası arenada da teyit ettik" dedi. 

DenizBank olarak tüketicilerin hayatına değer katmaya devam ettiklerini belirten Hıçkıran, bu kapsamda, yenilikçi ürün ve uygulamalarla farklılaşarak müşteri memnuniyeti ve satış tarafında sektörde "ilk"leri gerçekleştirmenin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını kaydetti. 

Hıçkıran, "Bu anlayışla ortaya koyduğumuz hizmetlerimiz ile Stevie Awards gibi uluslararası iş dünyasının kalbinin attığı bir organizasyonda 6'sı altın toplam 20 ödül gibi eşine az rastlanır bir başarıya ulaşmak hepimizi hem çok mutlu etti hem de Türk bankacılık sektörü adına büyük gurur verdi. DenizBank olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak; onlara istedikleri, bekledikleri hız ve kalitede hizmet sunabilmek amacıyla, yenilikçi çalışmalarımızı ödüllerin verdiği moral ve iştahla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir