DenizBank'tan emeklilere 300 lira hediye

DenizBank maaşını DenizBank'a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 300 lira nakit ödül verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre banka, emeklilere ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya ile maaşını DenizBank'a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 300 lira nakit ödül verilecek.

Kampanyaya katılan emeklinin ilk maaşının DenizBank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde kazanmış olduğu ödülü maaş hesabına yatırılacak. 

Kampanya 30 Haziran 2015'e kadar devam ederken, SGK emekli maaşını DenizBank'tan almaya başlayan, Kurtaran Hesap başvurusu onaylanan ve maaşını 3 yıl süre DenizBank aracılığı ile alma sözü veren emekliler faydalanabilecek. 

Emekliler ödül kazanımının yanı sıra bankacılık hizmetleri ve kredi ihtiyaçlarında da DenizBank'ın avantajlarından yararlanabilecek.   

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, özel sektör bankaları içinde sektöre ilk defa emeklilere özel bankacılık anlayışını getiren DenizBank'ın bu alanda yenilikçi çalışmalara imza atmak üzere yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiğini bildirdi. 

 Bu bağlamda, geçen yıl hayata geçirdikleri ve emeklilerinin yoğun ilgi gösterdiği gelenekselleşen hoş geldin kampanyalarını bu sene de yenilediklerini aktaran Özark, şunları kaydetti: 

"Emeklilerimiz yeni kampanyamızla 300 lira değerinde nakit ödül kazanma fırsatı elde ediyorlar. Bunun yanı sıra birçok yenilikçi hizmet ve avantaj da emeklilerimizi bekliyor. Emeklilerimize 'Hürmetlerimizle' yaklaşımını benimseyen banka olarak büyüklerimizin hayatını Deniz'de güzel kılmak, ilk arzumuz. Önümüzdeki dönemde de emeklilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm emeklilerimizi DenizBank şubelerine bekliyor, kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir