Haziran toplantısı not için gösterge değil

S&P Türkiye: "Periyodik toplantılarımız olası bir reyting aksiyonuna gösterge değil"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Standard & Poor's, 4 Haziran'da İstanbul'da yapılacak toplantıya ilişkin, "Periyodik toplantılarımız olası bir reyting aksiyonuna gösterge değil" açıklaması yaptı.

S&P EMEA Başekonomisti Jean Michel Six'in de katılacağı toplantıya ilişkin soruları yanıtlayan S&P Türkiye, tüm derecelendirmelerdeki güncellemelerin tamamen analitik göstergelere ve S&P'nin internet sitesinde yer alan reyting kriterlerine uygun olarak yapıldığını vurguladı.
Açıklamada, "Bu doğrultuda, düzenli periyotlarla piyasa katılımcılarıyla ve ekonomiye yön veren kesimlerle gerçekleştirdiğimiz fikir paylaşımları, etkinliklerimizin ve toplantılarımızın olası bir reyting aksiyonuna gösterge olmadığını bilginize sunarız" denildi.
4 Haziran'da yapılacak uluslararası katılımlı "Odak Noktasında Türk Kurumsalları" başlıklı seminerde, S&P Türkiye Ülke Direktörü Zeynep Holmes ve EMEA Bölgesi Bölgesel Uygulamalar Direktörü Elaise Ganguin ile S&P Kurumsal Derecelendirme Direktörü Stuart Clements'in katılımı bekleniyor.
Uluslararası S&P ekonomistlerinin de bulunacağı seminerde, S&P'nin reyting metodolojisi tartışılacak, "Kurumsal finansmanın geleceği; Değişen Avrupa'da Türk kurumsalları" başlıklı bir panel gerçekleştirilecek.