Kuveyt Türk'ün Ar-Ge Merkezi'ne ödül

Kuveyt Türk, 3. Özel Sektör Ar-Ge Merkezi Zirvesi'nde Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla ödül kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kuveyt Türk, 3. Özel Sektör Ar-Ge Merkezi Zirvesi'nde "Bankacılık ve Finans Sektörü" kategorisinde Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla ödüle layık görüldü. 

Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre, "Ar-Ge ve İnovasyonla Kalkınma" temasıyla Ankara'da gerçekleştirilen zirvede, Kuveyt Türk Katılım Bankası'na İnovasyon Ödülü verildi. 

Ödül törenine Kuveyt Türk'ü temsilen katılan Bilgi Teknolojileri Grup Müdürü Mücahit Gündebahar, yaptığı konuşmada, "Kuveyt Türk Ar-Ge Merkezi son zamanlarda ortaya koyduğu, bankacılık sektöründe inovasyon oluşturacak işlerle hem ülkemizde hem de uluslararası platformlarda övgüye değer görülüyor" dedi.  

Ar-Ge yatırımlarının dünya ekonomisinde Türkiye'nin prestijini artırmada ve kalkınmayı sağlamada önemli olduğuna dikkati çeken Gündebahar, "Faal Ar-Ge merkezlerinin sektörel dağılımına bakıldığında bankacılık ve finans sektörünün payının yüzde 2 olduğunu görüyoruz. Bu konuda yapacak daha çok iş var. Biz de bu alanda ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz. Kuveyt Türk olarak sektörümüze katkıda bulunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Gündebahar, Ar-Ge Merkezi çalışanlarına, ortaklarına ve danışmanlarına da katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir