New York borsasında bayrak skandalı

Spotify’in halka arzı öncesinde Wall Street’in en simgesel binalarından biri olan New York Borsası binasına yanlışlıkla İsviçre bayrağı çekildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hüsniye Güngör

Spotify’n uzun süredir beklenen ilk halka arzı öncesinde New York Borsası’nda ciddi bir halkla ilişkiler kazası yaşandı. İsveçli müzik uygulamasının arzı öncesinde göndere İsveç yerine yanlışlıkla İsviçre bayrağı asıldı. Hata dakikalar içinde düzeltildi.

Salı sabahı gongun Spotify için çalmasından bir saat kadar önce Wall Street’in en simgesele binası olan New York Borsası binasına İsviçre bayrağı çekildi. Hatayı ilk farkedenlerden biri Di Digital adlı yayın için Spotify’in ilk halka arzını takip eden teknoloji muhabiri Sven Carlsson oldu. Carlsson twitter hesabından konuyla ilgili “Wall Street’te NYSE binasına İsviçre bayağı çekilmesi sesli gülmenin en uç anıydı” paylaşımında bulundu. Bu paylaşımdan 15 dakika kadar sonra Carlsson İsveç bayrağının gururla dalgalandığı fotoğrafı da paylaşarak hatayı borsanının güvenlik görevlisinin şakası olarak yorumladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir