Sanal Cüzdan Ledger Wallet Türkiye'de

Binbircesit.com Yönetim Kurulu Başkanı Uğur, "Bu ay içinde Pariste Ledger Wallet CEO'su Eric Larcheveue ile yaptıkları anlaşma ile Ledger Wallet'i Türkiye'deki tükecilere sunmaya başladık" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gökhan KARAKURT

BALIKESİR - Binbircesit.com Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, ağustos ayı içerisinde Paris'te Ledger Wallet CEO'su Eric Larcheveue ile yaptıkları anlaşma ile Offline Sanal Para Cüzdanı Ledger Wallet'i Türkiye'de ki tüketicilere sunmaya başladıklarını söyledi.

Bitcoin, etheruem, ripple gibi önde gelen dijital paraların son birkaç aydır hızlı yükselişinin yatırımcıları güvenli offline bir saklama aracına sevk ettiğini vurgulayan Uğur, "Dünyada 100 milyar doları aşan dijital para piyasaları gelecekte altın ve dolara rakip olması bekleniyor. Türkiye'de de yıllık yaklaşık 750 milyon dolarlık dijital para piyasası olduğu öngörülüyor. Dijital paranın gündeme geldiği bugünlerde, akla gelen ilk soru paramı nasıl koruyacağım, hackerlara karşı dijital paramı nasıl saklarım oldu. Bu noktada Türkiye'deki dijital para kullanıcılarına sevindirici haberi vermek isteriz. Binbircesit.com olarak bu ay içinde Pariste Ledger Wallet CEO'su Eric Larcheveue ile yaptıkları anlaşma ile Ledger Wallet'i Türkiye'deki tükecilere sunmaya başladık" diye konuştu.

Uğur, "Ledger Wallet - Off ine Sanal Para Cüzdanı ile tüm dijital sanal paraların miktar limiti olmadan güvenle, internetten ve hackerlardan uzak saklamasına olanak sağlandığını belirterek, "Türkiye'de Bitcoin ile alışveriş imkanı sağlayan ilk e ticaret şirketiyiz. Dijital para ile tüketicilerin alışverişlerinin günden güne artmakta" dedi.