Say Reklamcılık 2,2 TL ile halka arz edilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi AŞ ile Plaspak Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ, halka açılma amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuru yaptı.

SPK haftalık bülteninde, Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi AŞ 3 milyon 300 bin lira ve Plaspak Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ 1 milyon 750 bin lira nominal tutarlı paylarını halka arz için başvuru yaptığı belirtildi.

Ayrıca Karkim Sondaj Akışkanları AŞ 3,8 milyon lira, Kombassan Holding 85,4 milyon lira nominal tutarında bedelsiz, Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama da 51 milyon lira nominal tutarlı bedelli sermaye artırımı ibaşvurusu yaptı.

Say Reklamcılık 2,20 lira pay bedeli ile halka arz edilecek

Kurul, Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin sermayesini 5 milyon lira artırarak, artırılan payların 2,20 lira pay başı bedelle halka arz edilmesine yönelik izahnameyi onayladı.

Bültene göre Kurul, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 27 milyon lira, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 11,1 milyon lira, Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi AŞ'nin 11,8 milyon lira ve Soda Sanayii AŞ'nin 32 milyon lira nominal tutarlı bedelsiz sermaye artırım taleplerini onayladı.

Emlak Konut GYO'ya 12 ay izin

Kurul ayrıca Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’ye, halka arzının ertelenmesi talebiyle ilgili olarak, SPK Kanunu'nun  9’uncu maddesi çerçevesinde ve anılan Kanun’un 6 ve 7’nci madde hükümleri saklı kalmak üzere, izahnamenin ilk yayımı tarihinden itibaren 12 ay boyunca geçerli olacağını bildirdi.