Şekerbank'tan doktor ve diş hekimlerine özel paket

Şekerbank, doktor ve diş hekimlerinin finansal ihtiyaçlarına özel destek paketi ile doktor ve diş hekimlerine, mevduattan POS’a, yalıtımdan kentsel dönüşüme, finansmandan havale ve EFT indirimine kadar birçok avantaj sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Şekerbank, meslek gruplarına özel hazırladığı destek paketlerine yenisini ekledi. Doktor ve diş hekimleri, destek paket ile Şekerbank’ta açacakları hesaplarda hesap işletim ücreti ödemezken, mevduatlarına özel ayrıcalıklı faiz oranlarıyla avantajlı getiri elde edebilecek. Paket kapsamında sunulan "Gece Gündüz Hesabı" ile doktor ve diş hekimleri, vadelerini bozmadan istedikleri an para çekip yatırabilecek, "Birikimli Gelecek Hesabı" ile de 5 yıl boyunca düzenli birikim yapabilecek.

Hekim POS ile ayrıcalıklı komisyon ücretlerinin sunulduğu paket çerçevesinde doktor ve diş hekimleri, ayrıca farklı döviz cinsleri ile açabilecekleri hesaplarından istenildiği an, günlük işleyen faizi kaybetmeden, para birimi değişikliği yaparak anlık getiri kazanabilecek.

Enerji tasarrufuna yönelik yalıtım, verimli ısıtma/soğutma ve güneş enerjisi gibi her türlü yatırım için 36 aya varan vadelerin ve taksit erteleme seçeneğinin bulunduğu paket kapsamında, kentsel dönüşüm kredisi için de 120 aya varan vadeler sunuluyor.

Doktor ve diş hekimleri ayrıca, paket kapsamında "Şekerbank İnternet Şubesi"nden gerçekleştirecekleri havale ve EFT’leri yüzde 50 indirimle yapabilecek, "Bürom Güvende Sigortası" ile de yangın, sel, ferdi kaza ve acil sağlık sigorta teminatlarından faydalanabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir