Tecrübeli bankacılar tüketiciye rehberlik edecek

Bankacılık alanında bireyleri bilinçlendirme hedefiyle bir araya gelen gönüllüler tüketicilere rehberlik etmeyi hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek SEVAL ASLANTÜRK

İstanbul - Bankacılık ve finans alanında yaşanan gelişmeleri güncel olarak takip etmek ve karşılaşılan sorunlara yanıt bulmak isteyen bireyler için tecrübeli bankacılar bir araya gelerek internet üzerinden tüketiciye rehberlik hizmeti vermeye başladı. Finansgunlugu.com sitesi altında toplanan bankacılar, vatandaşların bilinçlenerek hem finans alanında bilgi sahibi olmasını hem de bankacılık işlemlerinde zaman ve maliyet kaybı yaşamamasını amaçlıyor.

Türkiye genelindeki bankalara dair güncel gelişmeleri takip ederek okurlarına anlık olarak aktaran Finans Günlüğü, kredili mevduat hesabı, EFT ve havale, virman, kredi kartı gibi temel bilgilerin yanı sıra kredi sicil affı, kredi faiz oranları, mevduat faiz oranları, kredi hesaplama, kredi notu sorgulama, kara listeye alınma, kolay kredi veren bankalar, kredi ve kredi kartı yapılandırma, internetten kredi veren bankalar, kara listedekilere kredi veren bankalar gibi güncel tüketicileri ilgilendiren birçok konuda da güncel bilgileri paylaşıyor.